torstai 14. joulukuuta 2017

Luukku 14


Jääluu unohti perunapettymyksensä, kun näki ihanan punaisen sienen. Siitä tehtäisiin iltaruokaa kaikille. Näin isosta sienestä riittäisi koko hotellin väelle maistiaisia. Jääluu päätti ottaa heti pienet maistiaispuraisut. Ei onnistunut. Pitkähammas tempaisi hänet pois ja melkein huusi: "Myrkkysieni! Ymmärrätkö! Myrkkysieni! Sillä on tosi ikäviä sivuvaikutuksia. Älä ikinä, ikinä, nuoleskele näitä. Ja muutenkin on syytä muistaa, että kirkkaat värit ovat varoitusvärejä, varoittavat myrkyllisyydestä."
Jääluu murjotti lopun matkaa. Ei hänen hyvät ideansa ikinä toimineet.

 Tilanne: Saga 6, Sus' 5, Laiskiainen 2, Possu 2, AnonyymiAnne 1, Pöllö 1

11 kommenttia:

  1. Michael Palmer - Sivuvaikutuksia

    VastaaPoista
  2. Hmm Palmer tai Woody ja sivuvaikutuksia. Sivuvaikutuksia vain hyppäsi silmille ja juu googlasin löytyisikö...( AnonyymiAnne)Ps voi Jääluu niin fanitan ja saa myötätuntoa!!!!

    VastaaPoista
  3. Saako Possu tänäänkin pisteen, kun ei tienny ;)

    VastaaPoista
  4. Kärpässienestä otetaan erikseen valkopilkkuinen nahka, katsotaan ettei yhtäkään valkista lihaa tule mukaan. Nahka kuivataan. Jauhetaan morttelissa, kaadetaan lasille, tehdään viivat. Snff!

    Tein näin ja mitään ei tapahtunut. Poltin tupakan puolen tunnin odottelun jälkeen. suljin silmät ja kävin nukkumaan. ja kun heräsin kolmen tunnin päästä, tiedän että näin juuri elämäni hienoimpia asioita mitä ne oli? Mistä minä tiedän,

    minä tunsin!!

    VastaaPoista
  5. Valitan Possu, ei pistettä.
    Tunteet on hyvästä (vaikkenhan minä niistä mitään tiedä;)), Sus'

    VastaaPoista
  6. Onkos Repu leikkinyt myrkkysientä?

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.