tiistai 23. toukokuuta 2017

Toukokuun SNY


Tänään tuli ilmoitus paketista ja sopivasti löytyi aikaakin paketin hakemiseen leffan jälkeen. Joten tässäpä pakettini. Parini haastaa minut langan värjäykseen. Pitänee kaivaa viimeinkin ne ohjeet esiin ja aloittaa värjäystalkoot. Neljä kerää kivaa lankaa ja neljä pussia kauniita värejä. Jotenkin tuntuu, että tuolla värimäärällä menisi enemmänkin lankoja. En tiedä. Pitää katsoa varastoja, olisiko siellä jotain. Uusia lankojahan en nyt hanki. Mutta värejä voin toki säästää. Katsotaan. Mukana oli myös söpöjä pikkupuikkoja, "hammastikkuja", sanoi parini. Pitäiskö aloittaa vaikka sormikkaiden neulonta? Lisäksi löytyi maikoisa pähkinäpussi. Ja pohjalta löytyi uusi ohjepätkä huiviin. Ei ole viimeinen pätkä, eikä ilmeisesti edes toiseksi viimeinen! Pitää kerätä voimia ennen kuin aloitan uuden huivijakson. Kiitos paketista ihana SNY ja kiitos kirjeestä. Ei haittaa, että vähän myöhästyi.

8 kommenttia:

  1. Kaunis kokonaisuus ja huippua; sormikaspuikot! Rohkeasti vain sormikkaita neulomaan, niille on käyttöä vuoden ympäri kylminä päivinä. Lankojen värjäys sopii hyvin kesään, voi kuivata ulkona vaikka värjäisikin sisällä.

    VastaaPoista
  2. Ihastuttava paketti. Lankojen värjäys on mielenkiintoista puuhaa. "Isona" osallistun jollekkin luonnonvärjäys/kasvivärikurssille ne sävyt viehättävät kovasti.

    VastaaPoista
  3. 7197 näyttää nyt kävijälaskurisi.
    Neulohan nyt ahkerasti huivisi valmiiksi. Mullakin on huivi tekeillä. Osallistutaan kumpikin Sny- huivihaasteeseen.
    Mullakin on noita juomajauhepusseja. Oon saanut ne jostain. Kuuluivat ehkä johonkin arvontavoittoon yhtenä osana. Odotan näkeväni sinun värjäämäsi langat.

    VastaaPoista
  4. Ohoo. Tuohon Possukin haastettiin ekalla Sny-kierroksella.

    VastaaPoista
  5. Antoisan paketin olet saanut.. minä en ole koskaan värjännyt lankoja. Mukavia tikutteluhetkiä sinulle:)

    VastaaPoista
  6. ihana paketti ja nyt vain värjäyspuuhiin!

    VastaaPoista
  7. Hyvä että paketti löysi perille. Parempi myöhään kun ei milloinkaan...
    Itse olen hurahtanut noihin mehuväreihin, helppoa ja voi köyttää samoja astioita kuin ruuanlaitossa

    VastaaPoista
  8. Täytyy varmaan kokeilla tuota värjäystä vaikkei täällä kyllä ulkona pysty kuivaamaan. Mutta kuivuu kait ne sisälläkin. Tosin voi vierähtää aikaa ennen kuin ehdin. Huivi nyt ainakaan ei ehdi ennen SNYkierroksen päättymistä, kun siihen on tulossa tie miten paljon vielä ohjetta.
    Sormikkaita neuloin aikanaan paljonkin ihan peruspuikoilla. Noin pieniä en ole koskaan missään nähnytkään.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.