torstai 20. huhtikuuta 2017

SNY-postia


Piti hakea paketti heti aamutuimaan koirien kanssa lenkkeillessä, kun ensin olin vaihteeksi perunut tämän päivän kuntoilun. Huomaatteko, miten sujuvasti lähtee taas tämä uusi kymppiviikko käyntiin. Mutta paketista:

Aloitanko siitä odotetuimmasta eli siellä oli kirjekuori, jossa olilisäohjetta huivintekeleeseen - ja sitä tulee vielä lisää kunhan joskus saan pakerretuksi tämän pätkän. Oli mukana muittakin ohjeita, mutta niistä en nyt ota stressiä, huvistressi riittää tälle keväälle.

Lankana on keväisenvärikäs regia, joka on uusi tuttavuus, mutta tuntuu perussukkalangalta, joten eiköhän siitä jotain synny. Värit ovat kyllä houkuttavat, mutta ihan heti en ehkä rupea tekemään.

Muumimamman tee on varmaan herkullista ja käsirasvaahan aina tarvitaan, etenkin kun on tällainen korppunahka.

Nyörinuken juuri lupasin viedä mummotettaville. Nyt on siis lisää värejä, mistä valita. Näitä olen saanut jo aika monessa paketissa, joka kerta erivärisenä.

SNYni oli koneella neulonut kaksi patalappua myös keväisen kirkkaissa väreissä.

Kiitos paljon SNYni. Kivan paketin olet taas kerännyt. Tykkäsin!

7 kommenttia:

  1. Tuo neulenukke, miten soma nimi! on mainio työväline, koska sillä pienet sormet saavat mukavasti nyösiä aikaiseksi. Minulla on näitä pari kappaletta, vaikken taida osata käyttääkkään. Mukavasti keväinen paketti ja iloisen värinen. Käsivoide on kyllä jokaiselle tarpeellista, joten SNY:si on onnistunut kootessaan pakettia. Huivistressi kuulosta aika hauskalta, sillä eihän neulestressi voi olla ikävä asia, eihän?

    VastaaPoista
  2. Mukavannäköinen paketti! Lanka on ihanan keväisen värinen ja houkuttelee neulomaan, että näkee, minkälaista neulepintaa siitä syntyy.

    VastaaPoista
  3. Ihana paketti myös täällä. "Voimattomana" tuo muumimamman voimajuoma kuulostaa aivan huipulta. Tuo dolly on itselleni ihan uusi tuttavuus.

    VastaaPoista
  4. Lanka näyttää todella houkuttelevalta.Miten maltatkin jättää sen vielä odottelemaan???

    VastaaPoista
  5. Olen nyörinukella kaikenlaista tehnyt. Tykkään siitä, joten yksi kyllä jää minulle, mutta ehkä mummotettavat saa oman.
    Minulla on tapana säilytellä kauniita lankoja, johonkin käyttöön, mutta enköhän tuosta kohtapuoleen jotain tee.
    Oli kyllä tosi kiva paketti.

    VastaaPoista
  6. Ihana paketti kaiken kaikkiaan.

    Mutta ps. elä nyt hirveätä stressiä ota huivin teosta <3

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.