torstai 9. helmikuuta 2017

Pakkasaamun ajatuksia


Oli ihan mukavasti pakkasta, kun heräsin, joten suosiolla jätin aamulenkin myöhempään, etenkin, kun piti herätä kellon soittoon. Tapaan tänään entisen työkaverin. Mennään ensin leffaan, joten pitää olla anivarhain eli kymmenen maissa leffateatterissa. Koirapoika nukkuu vielä tyytyväisenä ja minä lapioin puuroa naamaani. Ei oikein tahdo upota näin aikaisin, mutta sitkeästi yrittämällä onnistuu. 

Syömiset ei taas oikein suju. Tarvitsisin oman anonyymin, joka nalkuttaisi minulle. Onko vapaaehtoisia? Tuli taas illalla mässätyksi kaikkea roskaa, joten vaaka näytti aamulla aika paljon. Muutenhan tuo olisi ihan sama, mutta kun keskikehossa tuntuu outoja pistoksia, voisi melkein sanoa kipuja. Siitä en tykkää.

Mutta nyt matkaan.

7 kommenttia:

  1. Possu Munkilla on oma henk.koht. Anonyyminsa, mutta kun meillä muilla ei ole, niin pitäisikö meidän muiden ruveta toinen toistemme Anonyymeiksi? Periaatteella "se joka ensin ehtii" tai "se joka pahiten ruoskii" :D
    Vai käytetäänkö Koirapojan lahjomatonta nenää? Kaikki jotka tuntevat tarvitsevansa omaa Anonyymia ilmottautuvat. Sitten otat kaksi kulhoa; toiseen niiden nimet jotka haluavat oman Anonyymin ja toiseen niiden nimet jotka ovat ilmoittautuneet vapaaehtoisiksi :D
    Ja Koirapoika tekee valinnat.

    No, nyt taisi lähteä vähän lapasesta taas mun jutut, johtuukohan siitä, että lääkäri soitti ja rukkasi lääkitystä?

    VastaaPoista
  2. Kerrohan, minkä leffan näit ja mitä tykkäsit.

    VastaaPoista
  3. Hyi hyi sanoo "anomuumi" laiskiainen nopeasti, ettei vai kukaan huomaa laiskiaisen laiskottelua hyvinvoinnin saralla😉.

    Anonyymi tai ihan nimimerkillinen (pseudonyymi) patistelija olis kyllä tosi jees.

    VastaaPoista
  4. Ehkä Possun anonyymi ehtis välillä urakoimaan toisillekin. ;) Anokaa anonyymiä!

    VastaaPoista
  5. No hei! Täällä anonyymi :-) Olen anonyymi ja tykkään kovasti blogistasi. Joskus kun anonyyminä kommentoin kivoja blogeja harmistun kun kommenttini ohitetaan kokonaan. Onko niin että anonyymit ei ole kovin toivottuja, vaikka olisi kuinka "kiltti" kommentoija? P.s. Kiitos kun blogiisi on mahdollista kommentoida anonyymisti.

    VastaaPoista
  6. Yritin vain kysyä, että mihinkäs sellaisen Anonyymi -hakemuksen voi jättää?

    VastaaPoista
  7. Anonyymin pitää olla anonyymi, joten arpajaisia ei voida järjestää. Mutta jokainen voi halutessaan ottaa Anonyymin sivupersoonakseen. Reippaasti vain jokainen.

    VastaaPoista

Mammuttimaiset kiitokset kommentistasi!
Aina on kiva, kun joku sanoo jotain, ilmaisee mielipiteensä, osoittaa käyneensä tälläkin tontilla.